Return to site

Office manager 24-32 uur (CLOSED)

Ben jij diegene die zorgt dat alles altijd goed geregeld is, thuis, met vrienden op vakantie en op je werk? Dan zoeken we jou om onze volgende BBQ te organiseren! (en meer natuurlijk)

Over ons

Readaar is een startup gespecialiseerd in het mijnen van data uit luchtfoto’s. We ontwikkelen algoritmes om data te verzamelen over bijvoorbeeld zonnepanelen en asbestdaken.

Onze klantengroep is zeer divers: van netbeheerder tot verzekeraar. Onze data heeft een duurzame impact, we ondersteunen de energierevolutie en we helpen gemeenten om asbest uit te bannen. We combineren de dynamiek van een startup met de professionaliteit van onze grote gevestigde klanten!

We zijn gek op verbeteren en veranderen. Ons bedrijf en onszelf. Elke dag. We proberen dingen uit, falen en proberen het opnieuw, totdat het werkt. Iedereen draagt bij. We zijn een klein clubje en hebben elkaar hard nodig en helpen elkaar. Open. Eerlijk. Direct. We vinden leuk wat we doen; geen baan, maar een uit de hand gelopen hobby. Vaste tijden kennen we niet. We doen wat nodig is, vieren successen, maar vergeten ook niet naar huis te gaan.

Readaar bestaat 2 jaar, in die periode zijn we gegroeid van een idee tot een bedrijf met tientallen klanten. Onze ambitie stopt niet hier, we willen verder groeien. We zoeken daarom iemand die ons kan ontlasten en zorgt dat alles soepel draait in ons nieuwe kantoor in Utrecht met heerlijke lunches in onze tuin. Het is een afwisselende functie met een grote diversiteit aan taken, waarin je de kans krijgt om mee te groeien met ons bedrijf.

Persoonlijkheid

 • Je bent een organisatietalent en een doener: je houdt ervan om veel acties weg te werken en steekt graag de handen uit de mouwen.
 • Je werkt nauwkeurig, als jij iets doet, dan kan dat blind naar klanten.
 • Je bent communicatief.  Je kletst makkelijk en tikt foutloos.
 • Je bent proactief, je bedenkt zelf wat er moet gebeuren en krijgt ook de vrijheid om dit naar eigen inzicht uit te voeren.
 • Je bent handig, we hebben nog niet overal systemen voor, daar schrik je niet van, maar je bedenkt dit zelf.
 • Je brengt gezelligheid mee en bent attent.
 • Je bent flexibel, wij zijn als start-up continue in beweging en dat vraagt van ons allemaal veel aanpassingsvermogen. Aan de andere kant biedt dit jou ook de kans om met ons mee te groeien en je ideeën snel in praktijk te brengen.
 • Je kan minimaal 4 dagen per week een aantal uur werken (totaal aantal uren in overleg te bepalen en flexibel in te delen).

Vaardigheden

 • Je bent bewezen initiatiefrijk geweest in vorige banen of studie.
 • Je bent digitaal vaardig, nieuwe softwarepakketten heb je snel onder de knie, zoals bijvoorbeeld een CRM systeem, mailchimp, projectmanagementtool of CMS.
 • Jouw Nederlands is foutloos.
 • Je kan je makkelijk mondeling in het Engels uitdrukken, Engels op schrift is een grote pré.
 • Ervaring als office manager of communicatiemedewerker is een pré.

Over de rol

 1. Personeelszaken: urenstaten en vakantiedagen bijhouden, contracten opmaken, ondersteuning bij recruitment, kilometerregistratie, feestjes organiseren, en cadeautjes/bedankjes verzorgen. 
 2. Marketing, sales en communicatie: bijhouden van de website, Linkedin, schrijven van nieuwsupdates en nieuwsbrieven, organiseren van events, nalezen/opmaken van offertes en rapportages.
 3. Financieel: facturen aanmaken, crediteurenbeheer, betalingen doen (boekhouding en salarisadministratie is uitbesteed).
 4. Secretarieel: Agendabeheer, bestellingen doen, pakketten versturen, archiveren, organiseren van reizen en voorraadbeheer.
 5. Productie: Het gaat hierbij met name om het beoordelen van wat er te zien is in een luchtfoto, dit is de kwaliteitscontrole van onze automatische analyse. Hier is geen voorkennis voor vereist maar wel nauwkeurig werken en oog voor detail.

We verwachten dat je 10-20 uur per week bezig bent met algemene zaken (1 t/m 4) en de overige uren met productie. De algemene zaken hebben prioriteit en zullen in uren in de toekomst gaan groeien.

Enthousiast?

Stuur je CV of link naar actueel Linkedinprofiel met korte motivatie naar jobs@readaar.com.

Voor meer informatie, neem contact op met Sven Briels +31 (0)6 289 14 981. I.v.m. vakanties zullen we 10 augustus een voorselectie maken, die dag hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly