Return to site

Teamsupport taggers: combi van IT, GIS en inhoud (ervaring niet vereist) (Closed)

Over ons

Readaar is een startup gespecialiseerd in het mijnen van data uit luchtfoto’s. We ontwikkelen algoritmes om data te verzamelen over bijvoorbeeld zonnepanelen en asbestdaken.

Het aantal gemeenten wat asbestdaken door Readaar laat inventariseren groeit erg snel, nu al meer dan 75. Onze operations manager kan dus wel wat extra hulp gebruiken. We zoeken daarom iemand die een aantal taken van hem kan overnemen, met name gericht op de support van ons team met taggers. De taggers controleren luchtfoto’s van asbestverdachte gebouwen die door onze algoritmes zijn aangewezen als verdacht.

Over de rol

We zullen je eerst opleiden tot tagger, want om deze functie goed uit te oefenen dien je de inhoud goed te begrijpen. Het kost een paar weken om op stoom te komen, daarna zal je rol wijzigen:

· Je bent een vraagbaak voor ons groeiend team van taggers, als ze met inhoudelijke of IT gerelateerde vragen zitten help jij ze weer op weg.

· Je voert tussentijdse kwaliteitscontroles uit om vast te stellen of de verschillende stappen in het proces juist zijn doorlopen.

· Je maakt de opleveringen aan voor de individuele gemeenten, hiervoor hebben we bestaande query’s die je kan gebruiken. Je hoeft dus zelf geen query’s te schrijven.

· Je beantwoordt vragen van onze klanten en voert indien nodig aanpassingen door in onze database.

· Je bent verantwoordelijk voor de opleiding van nieuwe taggers.

· Indien nodig spring je zelf bij voor de controlewerkzaamheden.

Over jou

· Ervaring met asbest of het inventariseren van asbestdaken is niet vereist. We gaan er vanuit dat je dit niet hebt, omdat het een niche markt is.

· Je bent IT-vaardig: je bent een ervaren excel gebruiker en je hebt minimaal lichte programmeer ervaring. Ervaring met Postgres en GIS-pakketten zijn een pre.

· Je bent een doener: je houdt ervan om acties weg te poetsen en steekt de handen uit de mouwen.

· Je werkt nauwkeurig, als jij iets doet dan kan dat blind naar buiten. Ook in de communicatie naar klanten ben je helder.

· Je bent flexibel, we zijn constant in verandering, dat vraagt aanpassingsvermogen.

· Je bent 24-40uur per week beschikbaar en minimaal 4 dagen per week. Bij een volledige werkweek zul je zelf ook vaker controlewerkzaamheden uitvoeren. De voorkeur gaat uit naar iemand die fulltime beschikbaar is.

Tot slot

· Het gaat om een supportfunctie waarbij je nauw samenwerkt met onze operations manager.

· Het gaat om een functie op projectbasis van in eerste instantie 3 maanden met een optie tot verlening, afhankelijk van eventuele nieuwe projecten.

Enthousiast?

Stuur je CV of link naar Linkedinprofiel met een beknopte toelichting naar jobs@readaar.com

Voor meer informatie, neem contact op met Erik Heeres (Operations Manager) +31 (0)6 237 97 126.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly